בישול בריא
שני בנאי
יום שבת 18.2
14:00-17:00
מחיר 250 שקלים
הסדנא טבעונית ובסופה נשב לארוחה
בואו ללמוד איך לשלב בחיי היומיום בישול של אוכל בריא מגוון וטעים
להכיר חומרי גלם חדשים
ללמוד טיפים וקיצורי דרך איך לייעל את העבודה במטבח
להבין שאפשר ללא הרבה מאמץ להפוך את הבית לבריא יותר
ולהכין בקלילות ארוחות טעימות ומזינות
בסדנת נבשל ונאכל:
מרק עגבניות צלויות ושעועית לימה
ממרחים טבעוניים
ירקות ירוקים בקארי עם אורז מלא
סלט אסיאתי עם אטריות סובה
סלט דגנים חורפי
קינוח שוקולד טבעי
שני בנאי-בוגרת ביהס המוביל בעולם לבישול בריא ותזונה The natural gourmet cookery school
עבדה במסעדות גורמה בתל אביב ובניו יורק וכשפית וקונדיטורית במשק ברזילי